AcasaMeciuri&StiriInregistrareConectareRadioLiveScoreClasamenteChat
Pentru a putea vedea meciurile la cea mai buna calitate va rugam sa apasati butonul ''REGISTER'' si apoi sa va conectati !
Parteneri
Cum pun un pariu ? 2nrodxv
Cum pun un pariu ? 1z21y7r

Distribuiţi
 

 Cum pun un pariu ?

In jos 
AutorMesaj
iReal
Admin
iReal

Mesaje : 25
Data de înscriere : 16/07/2010
Varsta : 24
Localizare : Petrosani

Cum pun un pariu ? Empty
MesajSubiect: Cum pun un pariu ?   Cum pun un pariu ? Icon_minitimeSam Iul 17, 2010 9:55 pm

Pe ce tipuri de evenimente pot paria?
Gamebookers.com oferă cote pentru toate evenimentele sportive principale din întreaga lume, până la 1.500 evenimente în fiecare săptămână. După ce aţi selectat un sport şi apoi o ligă din meniu, o fereastră de navigare va fi desfăşurată în care vor fi afişate toate tipurile de pariuri disponibile, în funcţie de sportul pe care ales. Acestea pot fi pariuri simple (1,X,2) sau (1-2), Duel, Handicap, Rezultat la pauză, Rezultat pauză/final, Şansă dublă, Sub/Peste, Scor corect, Speciale, Pariuri pe seturi, Câştigătorul cursei etc. Oferim şi pariuri speciale plecând de la pronosticarea alegerii preşedintelui SUA până la pronosticarea jucătorului de fotbal al anului.

Cum pun un pariu?
Trebuie să vă autentificaţi în contul Account şi să aveţi suficiente fonduri pentru a putea acoperi miza/mizele. Urmaţi ghidul nostru de pariere pas cu pas:
Pasul 1: Alegeţi evenimentul pe care doriţi să pariaţi şi faceţi clic pe cotele corespunzătoare. Selecţia dumneavoastră va apărea într-un meniu afişat în partea dreaptă a paginii. Puteţi selecta până la douăzeci de evenimente dintre sporturile pe care le oferim.
Pasul 2: Puteţi pune pariuri simple sau toate celelalte tipuri de pariuri multiple pe un bilet de joc. Asiguraţi-vă de existenţa unei căsuţe alăturate evenimentului respectiv şi tastaţi miza în câmpul aferent (pentru pariurile simple) sau în căsuţele cu tipurile de pariuri combinate dorite.
Pasul 3: Apăsaţi pe butonul 'puneţi pariul'. Toate evenimentele selectate sunt afişate încă o dată. Confirmaţi pariul.

Cum folosesc biletul de joc?
Biletul de joc reprezintă coşul dumneavoastră de cumpărături pentru pariuri. Vă permite să alegeţi diferite sporturi şi să faceţi selecţiile, înainte de a vă decide să mizaţi banii şi să finalizaţi pariurile. Biletul de joc va apărea mereu în dreapta evenimentelor oferite cât timp vă aflaţi în secţiunea de pariere. Puteţi adăuga mai multe selecţii (evenimente, meciuri) pe biletul de joc apăsând pe pronosticul pe care-l doriţi spre pariere. Orice selecţie poate fi anulată de pe bilet în orice moment. Dacă sunteţi mulţumit de selecţiile făcute, puteţi introduce miza/mizele şi pune pariul simplu şi/sau pariuri de sistem, toate acestea numai cu o singură operaţiune de pariere.

Ce sunt bazele?
Bazele sunt situaţii de al căror rezultat sunteţi sigur. Când alegeţi anumite evenimente ca fiind baze, numai pariurile multiple care conţin respectivele baze vor fi puse. Exemplu: aţi selectat 4 evenimente pe biletul de joc. Cu nicio bază aleasă, aveţi opţiunea fie să puneţi un pariu multiplu conţinând toate cele patru evenimente, fie 6 duble (toate combinaţiile de 2 meciuri, sau 2 linii), fie 4 triple (toate combinaţiile de 3 meciuri, sau 3 linii). De exemplu, când selectaţi o bază, vi se va da posibilitatea, pe lângă pariul multiplu de 4 meciuri, să puneţi fie 3 duble, fie 3 triple. Dacă alegeţi 2 baze, puteţi pune ori un pariu multiplu de 4 meciuri, ori 2 triple. Numărul pariurilor duble sau triple este mai mic atunci când există baze pentru că se consideră doar combinaţiile în care participă baza selectată. Nu este posibil să combinaţi numai bazele şi de aceea, în ultimul exemplu nu sunt posibile pariuri duble.

Cum selectez bazele?
Bazele fac în aşa fel încât numai combinaţiile care conţin respectivele meciuri să fie considerate, şi nu toate combinaţiile posibile. Pentru a alege o bază procedaţi în celaşi mod ca şi cum aţi alege un pronostic pentru a-l paria selectând evenimentul dorit. Apoi trebuie să faceţi clic pe butonul 'cu baze' pentru a apărea în dreptul fiecărui eveniment de pe biletul de joc câte o căsuţă. Bifaţi căsuţa din dreptul evenimentului pe care îl doriţi ca fiind bază. Pentru a renunţa la o bază, debifaţi acea căsuţă, pentru a renunţa la toate bazele, apăsaţi pe 'fără baze'

Cât de mult trebuie să pariez?
Suma minină care se poate paria este de 0,10$, sau pana la 1$ in functie de agente!

Ce sunt pariurile sistem?
Pariurile sistem vă permit dintr-o singură mutare să puneţi pariuri multiple cu toate combinaţiile posibile ale evenimentelor selectate pe biletul de joc. Dacă pronosticaţi corect toate evenimentele, atunci veţi câştiga toate pariurile multiple; dacă intuiţi corect câteva din ele, aveţi şansa de a câştiga unele din pariurile multiple de pe biletul de joc. Tipul de pariu sistem depinde de numărul de selecţii de pe biletul respectiv. De exemplu, dacă aveţi 5 selecţii, vi se va da posibilitatea să puneţi: un pariu multiplu (conţinând cele 5 selecţii); 10 duble (fiecare dintre ele conţinând o combinaţie diferită de 2 selecţii, sau 2 linii), 10 triple (10 combinaţii a câte 3 selecţii, sau 3 linii) şi 5 combinaţii a 4 selecţii (sau 4 linii). Când alegeţi să puneţi 10 $ pe cele 10 duble, aceasta înseamnă că cei 10 $ sunt puşi pe fiecare dublă din acest pariu sistem.

Ce este un pariu combinat?
Aceasta este o foarte atractivă metodă de pariere care vă permite să combinaţi pronosticurile mai multor evenimente. Aveţi posibilitatea să puneţi douăzeci de pariuri cu numai o singură miză! Câştigul dvs. posibil rezultă din înmulţirea tuturor cotelor individuale. Pentru a câştiga trebuie să intuiţi corect toate rezultatele. Iată un exemplu: aţi pariat 10 $ pe următorul bilet combinat: Manchester United să câştige (cotă 1,5), Bayern Munich să câştige (cotă 1,7), Real Madrid să facă egal (cotă 3,5) şi AC Milan să câştige (cotă 2,1). ÎN CAZUL ÎN CARE TOATE evenimentele sunt pronosticate corect, câştigul dvs. este: 10 x 1,5 x 1,7 x 3,5 x 2,1 = 187.4$. Câştigul net este 177,43 $ (=187,43 - 10).

Ce este un pariu simplu?
Cea mai simplă modalitate de pariere: trebuie doar să pronosticaţi corect rezultatul unui singur eveniment pentru a câştiga pariul. Miza înmulţită cu cota reprezintă câştigul dvs. posibil. Iată un exemplu: aţi pariat 10$ pe victoria lui Manchester United. Cota este 2.75. Dacă Manchester câştigă, câştigul dumneavoastră este: 10 x 2.75 (cota la victorie) = 27.5$ Un câştig net de 17.50$ (=27.5-10).

Daca aveti intrebari va stam la dispozitie.
Sus In jos
http://sportbet.hitforum.ro
 
Cum pun un pariu ?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SportBet :: Pariuri :: Coltul Incepatorilor-
Mergi direct la: